APRIL 2024

Nasza Polityka Prywatności

Nasza polityka prywatności chroni dane osobowe użytkowników

Polityka prywatności Pasjansgra.com: Ochrona danych osobowych użytkowników

Autor: Solitairea.com | Ostatnia aktualizacja: 18 Czerwiec 2023 | Sprawdzenie przez: Elizabeth Miller

Witamy w naszej Polityce prywatności. W poniższym dokumencie przedstawimy dogłębne wyjaśnienie, w jaki sposób wykorzystujemy Twoje dane i jak chronimy dane osobowe naszych użytkowników.

Jak Pasjansgra.com chroni Twoje dane

W Pasjansgra.com priorytetowo traktujemy prywatność i bezpieczeństwo naszych użytkowników. Niniejszy dokument dotyczący polityki prywatności zawiera wszystkie informacje na temat danych gromadzonych i rejestrowanych przez Pasjansgra.com oraz ich wykorzystania.

Możesz skontaktować się z nami w dowolnym momencie, jeśli masz jakiekolwiek pytania lub wątpliwości dotyczące naszej Polityki prywatności.

Polityka prywatności ma zastosowanie wyłącznie do naszych działań online i dotyczy tych użytkowników, którzy odwiedzają naszą stronę internetową i informacje, które udostępniają tutaj na platformie.

Uwaga dotycząca witryn stron trzecich

Pasjansgra.com zawiera wiele linków do różnych innych stron internetowych. Nie mamy kontroli nad takimi zewnętrznymi witrynami i nie ponosimy żadnej odpowiedzialności za ich zawartość. Niniejsza Polityka prywatności nie obejmuje korzystania i aktywności użytkownika na takich stronach internetowych. Zdecydowanie zalecamy zapoznanie się z Polityką prywatności takich witryn przed rozpoczęciem korzystania z nich.

Dodatkowe informacje dotyczące prywatności użytkownika

Korzystając z naszej strony internetowej, użytkownik wyraża zgodę na naszą Politykę prywatności i akceptuje nasze warunki.

Gromadzenie informacji

Gdy użytkownik zostanie poproszony o podanie jakichkolwiek danych osobowych i informacji, zostanie mu wyjaśnione, dlaczego prosimy o ich podanie, jakie konkretne informacje będzie musiał podać i w jaki sposób Pasjansgra.com będzie je wykorzystywać.

Gdy użytkownik kontaktuje się z nami bezpośrednio za pośrednictwem naszego działu obsługi klienta, możemy otrzymać dodatkowe dane osobowe, takie jak adres e-mail i imię. E-maile wysyłane do nas czasami zawierają załączniki, które Pasjansgra.com będzie gromadzić wraz z wszelkimi innymi informacjami podanymi przez użytkownika.

Wykorzystanie informacji

Pasjansgra.com będzie wykorzystywać gromadzone przez nas informacje o użytkowniku na kilka sposobów, w tym na poniższe:

  • Aby zapewnić dane wejściowe dla naszej strony internetowej i jej działania.
  • Aby ulepszyć, spersonalizować i rozszerzyć naszą stronę internetową.
  • Aby zrozumieć i przeanalizować, w jaki sposób użytkownicy poruszają się po naszej witrynie.
  • Aby opracowywać nowe produkty, usługi i funkcje oraz poprawiać ich funkcjonalność.
  • Aby komunikować się z użytkownikiem bezpośrednio lub za pośrednictwem jednego z naszych partnerów, w tym naszego działu obsługi klienta.
  • W celu dostarczania użytkownikowi aktualizacji i innych informacji związanych z witryną oraz w celach marketingowych i promocyjnych.
  • Aby wysyłać użytkownikowi wiadomości e-mail.
  • Aby zapobiegać i wykrywać wszelkie nieuczciwe działania.

Pliki dziennika

Pasjansgra.com stosuje standardową procedurę korzystania z plików dziennika. Pliki te rejestrują odwiedzających, gdy odwiedzają witrynę. Wszystkie firmy hostingowe robią to w ramach swojej analizy. Te pliki dziennika zawierają adresy IP, typy przeglądarek, dostawców usług internetowych, datę i godzinę odwiedzin, strony odsyłające/wyjściowe, a czasami liczbę kliknięć. Informacje te nie są powiązane z żadnymi informacjami, które pomagają zidentyfikować użytkowników osobiście. Jedynym celem tych informacji jest analiza różnych trendów, administrowanie tytułami, śledzenie ruchu użytkowników i gromadzenie statystyk demograficznych.

Jak obsługujemy pliki cookie

Korzystając z naszej strony internetowej, wyrażasz zgodę na używanie plików cookie zgodnie z Polityką plików cookie Solitairea.

Pasjansgra.com wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji, takich jak preferencje odwiedzających, odwiedzane strony i klikane linki, w celu optymalizacji doświadczenia użytkownika i dostarczania spersonalizowanych treści. Dostawcy zewnętrzni, w tym Google, mogą również wykorzystywać pliki cookie, takie jak pliki cookie DART, do wyświetlania reklam w oparciu o poprzednie wizyty użytkownika w naszej witrynie i innych witrynach internetowych. Użytkownik może zrezygnować z używania plików cookie DART, odwiedzając następującą stronę internetową: https://policies.google.com/technologies/ads

Aby dowiedzieć się więcej o plikach cookie, zapoznaj się z naszą sekcją "Czym są pliki cookie" i Polityką plików cookie.

Nasi partnerzy reklamowi

W witrynie Pasjansgra.com możemy wykorzystywać pliki cookie i sygnały nawigacyjne w celu zapewnienia lepszej obsługi użytkownika. Nasi partnerzy reklamowi mogą również wykorzystywać te technologie do swoich celów i mają swoje polityki prywatności dotyczące przetwarzania danych użytkowników. Aby ułatwić dostęp do tych polityk, poniżej zamieszczamy linki do ich polityk prywatności wraz z nazwami reklamodawców.

Polityka prywatności partnerów reklamowych

Możesz zapoznać się z tą listą, aby sprawdzić politykę prywatności partnerów reklamowych Pasjansgra.com. Zewnętrzne serwery reklamowe i sieci reklamowe wykorzystują technologie takie jak pliki cookie, JavaScript i sygnały nawigacyjne w sieci Web. Są one wykorzystywane w odpowiednich reklamach i linkach na Pasjansgra.com, wysyłanych bezpośrednio do przeglądarek użytkowników. W takim przypadku serwery reklamowe automatycznie otrzymują adres IP użytkownika. Technologie te mierzą wydajność i skuteczność kampanii reklamowych i pomagają spersonalizować treści reklamowe dla użytkownika.

Należy pamiętać, że Pasjansgra.com nie ma kontroli nad plikami cookie reklamodawców zewnętrznych.

Polityka prywatności stron trzecich

Reklamodawcy zewnętrzni i polityka prywatności

Należy pamiętać, że Polityka prywatności Pasjansgra.com nie ma zastosowania do reklamodawców i innych stron internetowych osób trzecich. Zdecydowanie zalecamy zapoznanie się z indywidualnymi politykami prywatności tych zewnętrznych serwerów reklamowych w celu uzyskania bardziej szczegółowych informacji. Mogą one zawierać informacje o ich praktykach i instrukcje dotyczące rezygnacji z różnych opcji.

Zewnętrzne serwery reklamowe i sieci reklamowe wykorzystują technologie takie jak pliki cookie, JavaScript i sygnały nawigacyjne w sieci Web. Są one wykorzystywane w odpowiednich reklamach i linkach, które pojawiają się na Pasjansgra.com; są one wysyłane bezpośrednio do przeglądarek użytkowników. W takim przypadku serwery reklamowe automatycznie otrzymują adres IP użytkownika. Technologie te mierzą wydajność i skuteczność kampanii reklamowych i pomagają spersonalizować treści reklamowe dla użytkownika.

Należy pamiętać, że Pasjansgra.com nie ma kontroli nad plikami cookie reklamodawców zewnętrznych.

Prawa do prywatności wynikające z RODO i CCPA (nie sprzedawaj moich danych osobowych)

Zgodnie z CCPA i RODO konsumenci mają między innymi następujące prawa:

  • Żądanie od firmy, która gromadzi dane klientów, ujawnienia kategorii i konkretnych danych, które firma gromadzi na temat konsumentów.
  • Żądam od firmy usunięcia wszelkich danych osobowych konsumentów zebranych przez firmę.
  • W szczególności żądamy, aby firma sprzedawała lub nie sprzedawała danych klienta.

Jeśli chcesz złożyć takie żądanie, jesteśmy zobowiązani do udzielenia odpowiedzi w ciągu 30 dni. Możesz skontaktować się z nami w dowolnym momencie, aby skorzystać z któregokolwiek z wyżej wymienionych praw.

Prawa do ochrony danych wynikające z RODO

W Pasjansgra.com chcemy mieć pewność, że użytkownik zna swoje prawa do ochrony danych. Użytkownik ma następujące prawa:

Prawo dostępu

Użytkownik ma prawo dostępu do zgromadzonych przez nas danych i otrzymania ich kopii za niewielką opłatą.

Prawo do sprostowania danych

Użytkownik ma prawo zażądać poprawienia wszelkich niekompletnych lub niedokładnych informacji, które posiadamy na jego temat.

Prawo do usunięcia danych

Pod pewnymi warunkami użytkownik może zażądać usunięcia swoich danych.

Prawo do ograniczenia przetwarzania

Pod pewnymi warunkami użytkownik ma prawo zażądać, abyśmy ograniczyli przetwarzanie jego danych.

Prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania

Pod pewnymi warunkami użytkownik ma prawo sprzeciwić się przetwarzaniu jego danych osobowych.

Prawo do przenoszenia danych

Pod pewnymi warunkami użytkownik ma prawo zażądać, abyśmy przekazali zebrane przez nas dane do innej organizacji lub bezpośrednio do niego.

Odpowiemy na Twoją prośbę w ciągu jednego miesiąca. Skontaktuj się z nami, jeśli chcesz skorzystać z któregokolwiek z tych praw.

Kontakt Pasjansgra.com Odnośnie naszej Polityki prywatności

Kontakt w sprawie naszej Polityki prywatności

Kontakt w sprawie naszej Polityki prywatności

Aby skontaktować się z Pasjansgra.com, użyj następujących danych.

  • Solitairea LTD
  • 23 Edgware Road
  • W2 1JL,London
  • +44 7700 900736
  • United Kingdom
  • [email protected]

Z wyrazami szacunku, Pasjansgra.com

Kontakt

POWRÓT DO SPISU TREŚCI